دستگاه های مناسب برای لیزر بیکینی

مطالب علمی بازدید: 238

images

 

ازدستگاه های لیزر متفاوتی در ناحیه بیکینی می‌توان استفاده کرد‌. تنها تفاوت این دستگاه ها در طول موج آن¬ها است که بر روی پوست می¬تابانند و هرچه این طول موج بیشتر باشد، عمق نفوذ آن به پوست بیشتر شده و کمتر رنگدانه های پوست را درگیر میکند و از آسیب به پوست و آزردگی آن جلوگیری می‌شود.

لیزر دایود (Diode)
لیزر الکساندریت (Alexandrite)
لیزر ان دی یاگ (ND:YAG)
لیزر الکساندرایت کوترا

نکات مهم قبل از لیزر بیکینی

1. باید مصرف داروهای خاصی را متوقف کنید
این درمان درست مانند اپیلاسیون با مصرف برخی داروها سازگار نیست. حداقل یک هفته پیش از لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی مصرف داروهایی که نسبت به نور حساس هستند باید متوقف شود. مثلاً اکثر آنتی‌بیوتیک‌ها به نور حساس هستند بنابراین اگر عفونتی در بدن‌تان دارید بهتر است که این درمان را چند هفته به تعویق بیاندازید.

اوطلبان نباید از محصولات پوستی استفاده کنند که دارای کنشگر قوی مانند رتینوئید یا آلفا هیدروکسی اسید هستند. این ترکیبات می‌توانند میزان تغییر و تبدیلات سلول‌های پوست را افزایش دهند در نتیجه پوست در طول مدت درمان آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به نور آفتاب پیدا کرده و سوزش و التهاب بیشتری خواهد داشت.

اگر از تاثیر داروهای مصرفی خود بر روی درمان ناحیه بیکینی با لیزر مطمئن نیستید حتماً در این زمینه با دکتر مشورت کنید.

2. نتایج نهایی پس از ۶ الی ۸ جلسه درمانی پدیدار می‌شوند
افراد با یکدیگر متفاوت هستند بنابراین تعداد جلسات درمانی بسته به افراد متفاوت است. لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی زمانی موثر است که موها در بازه نرخ رشد فعال خود قرار دارند. قسمت‌های مختلف بدن نرخ رشد متفاوتی دارند بنابراین مدت زمان درمان آن‌ها می‌تواند کمتر و بیشتر شود، اما اکثر افراد با ۶ الی ۸ جلسه درمانی می‌توانند به نتایج دلخواه خود که از بین رفتن کامل موهای زائد بیکینی است دست یابند.

3. باید به طور منظم در جلسات درمانی شرکت کرده و دوره درمان را تکمیل کنید
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که افراد مرتکب می‌شوند کامل نکردن دوره درمان است، یعنی زمانی که نرخ رشد موهای زائد کاهش یافت ادامه درمان را رها می‌کنند. پس اگر می‌خواهید درمان‌تان موثر باشد به توصیه‌های دکتر توجه کنید.

4. اگر در دوره قاعدگی خود هستید اصلا نگران نباشید
بر خلاف اپیلاسیون نیازی نیست که در دوره قاعدگی لیزر بیکینی را کنسل کنید. بسیار مهم است که جلسات درمانی را به طور منظم پیگیری کنید. اگر در دوره قاعدگی خود به سر می‌برید و می‌خواهید لیزر ناحیه بیکینی را انجام دهید، از شما خواسته می‌شود که از تامپون استفاده کنید.

5. پیش از جلسات درمانی ناحیه تحت درمان را شیو کنید
از شما تقاضا داریم پیش از مراجعه برای درمان ناحیه بیکینی را شیو کنید تا لیزر بتواند به راحتی به ریشه موها نفوذ کند. سعی کنید که هیچ مویی بر روی سطح خارجی پوست باقی نماند. این موضوع بسیار اهمیت دارد.

باید یک ماه پیش از درمان از اپیلاسیون، وکس و کندن مو اجتناب کنید چون ریشه موها باید کاملاً سالم و دست نخورده باقی بمانند تا لیزر بتواند به خوبی آن‌ها را از بین ببرد. برای اینکه فولیکول‌های مو بتوانند لیزر را به خوبی جذب کنند باید پیش از هر جلسه درمانی پوست را آماده کنید.

برای کسب بهترین نتایج باید هرگونه محصولات پوستی مانند لوسیون‌ها، پودرها، عطر، دئودورانت و… را از ناحیه بیکینی پاک کنید.

استفاده از هر گونه روش دیگر نظیر موم، وکس، اپیلاسیون و نظائر آن 4 هفته قبل از درمان مجاز نیست. زیرا برای انتقال انرژی لیزر به ریشه موها نیاز به ساقه مو در زیر پوست می باشد.

6. مراحل لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی
لیزر مو اندام تناسلی روشی برای کاهش دائمی موهای زائد است و بعد از لیزر موها کاهش می یابد و رفته رفته ظریف تر و نازک تر می شود و با گذشت جلسات سرعت رشد کاهش یافته و رنگ موها هم روشن تر خواهد شد .

مدت زمان لازم هم در این روش کم است. هر جلسه به مدت ۱۵ دقیقه طول می کشد . بر خلاف روش موم در بین جلسات می توانید از تیغ زدن برای کوتاه کردن موها استفاده کنید .

همانطور که قبلا گفته شد لیزر فولیکول¬های فعال ریشه مو را مورد هدف قرار می‌دهد. بنابراین به ریشه های از مو که در حال استراحت هستند کاری ندارد و ممکن است این ریشه ها که در حال استراحت بودند دوباره رشد کنند. بنابراین نباید انتظار داشت که در یک جلسه انجام لیزر درمانی، موهای زائد ناحیه بیکینی از بین برود.

به همین دلیل فرد به بیش از یک جلسه لیزر درمانی برای حذف موهای زائد بدن نیاز دارد. برای ناحیه بیکینی بین 6 تا ۸ جلسه برای از بین بردن موهای زائد نیاز است. فاصله بین هر جلسه ۶ تا ۸ هفته می باشد.

چاپ